Business Analyst / Kravkonsult

Inducon är ett konsultföretag inom ingenjörstjänster och projekt. Vårt mål är att hjälpa teknikföretagen i Norden med kapacitet och tekniska specialister. Våra konsulter arbetar med produktutveckling och projektledning inom segment så som programvaruutveckling, miljö- och medicinteknik.

Vi söker nu fler engagerade och erfarna medarbetare som vara med på resan att bygga ett service- och kundorienterat konsultföretag. Till vårt kontor i Malmö söker vi nu en:

Business Analyst/Kravkonsult

Vi söker en projektledare och kravanalytiker som attraheras av en bred och omväxlande roll hos våra kunder. Du kommer att ha möjlighet att arbeta med produkt- och informationsflöden för att effektivisera och förenkla företags affärsprocesser på olika nivåer.

Som kravanalytiker och projektledare kommer du ha en omväxlande roll där du är arbetar mellan affären (affärsmodellen) och informationssystemen (IT-stöd). Som kravanalytiker är du i gränslandet mellan verksamheten och IT och bidrar till affärsnytta inom området. Det innebär att du översätter verksamhetens behov till tekniska krav och projekt med varierande omfattning.

Ditt fokus är att fånga verksamhetens behov och önskemål om förändringar i systemen och se på möjliga lösningar utifrån befintlig systemfunktionalitet. Du analyserar, strukturerar och dokumenterar affärskrav till IT-krav.

Du har några års erfarenhet som projektledare och/eller kravanalytiker och har tidigare arbetat nära utvecklingsteam. Du har dokumenterad erfarenhet av att skriva tydliga och kvalitativa kravspecifikationer och kunskap om modellering av affärsprocesser. Du har också en god vana av att arbeta utifrån projektstyrningsmetoder. Förståelse för Agila metoder samt erfarenhet av informationssystem och branscherfarenhet från industri, retail, produktbolag eller liknande är meriterande.

Som person trivs du i en föränderlig miljö där du självständigt får driva projekt. Du är kommunikativ, initiativrik, strukturerad och pragmatisk som person. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Längd på uppdrag initialt: 12 månader.

Start för uppdrag: nu eller enligt överenskommelse.

Din ansökan

Ansök genom att skicka CV samt ett personligt brev till johan.nilsson@inducon.se

För mer information om befattningen eller Inducon tveka inte höra av dig till Johan Nilsson på +46 735 340 200.

Cloud/Back-end utvecklare

Inducon är ett konsultföretag och vi hjälper våra kunder med system- och produktutveckling. Vårt mål är att hjälpa teknikföretagen i Norden med kapacitet och tekniska

Läs mer »

Frontend utvecklare

Inducon är ett konsultföretag och vi hjälper våra kunder med system- och produktutveckling. Vårt mål är att hjälpa teknikföretagen i Norden med kapacitet och tekniska

Läs mer »