Frontend utvecklare

Inducon är ett konsultföretag och vi hjälper våra kunder med system- och produktutveckling. Vårt mål är att hjälpa teknikföretagen i Norden med kapacitet och tekniska specialister. Våra konsulter arbetar med produktutveckling och programvaruutveckling i en rad segment inom bl.a. industri, fordon, miljö- och medicinteknik. Vi söker nu fler engagerade och erfarna medarbetare som vara med på resan att bygga ett service- och kundorienterat konsultföretag. Till vårt kontor i Malmö söker vi nu en:

Frontend utvecklare

Vi söker nu en Front-end utvecklare för anställning eller som underkonsult till Inducon i Malmö. Du kommer att arbeta huvudsakligen inom produkt- och systemutveckling.

Du tar rollen som Systemutvecklare i projekt hos våra kunder. Du kommer ha möjlighet att arbeta med ledande teknikföretag i regionen.

Du har följande profil:

– Systemutvecklare mjukvara.

– Erfarenhet av JavaScript.

– Erfarenhet av React (ca ett års erfarenhet).

– Erfarenhet av integration fokuserat på automatiska byggen och tester.

– Meriterande med erfarenhet av open source, molnlösningar och agilt arbetssätt.

Du har 5-7 års erfarenhet av systemutveckling med JavaScript. Erfarenhet av modern JavaScript framework (Angular, Redux, VueJS). Som person tar du egna initiativ, är kreativ och driven. Du har ett stort tekniskt intresse för mjukvaruutveckling, och trivs i en miljö där du får utveckla den senaste tekniken. Du kan kommunicera och presentera information, tankar och idéer för olika intressenter.

Du behöver även ha goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift då våra kunder arbetar både i Sverige och internationellt.

Din ansökan: Ansök genom att skicka CV samt ett personligt brev till johan.nilsson@inducon.se

För mer information om befattningen eller Inducon tveka inte höra av dig till Johan Nilsson på +46 735 340 200.

Cloud / Back-end utvecklare

Inducon är ett konsultföretag och vi hjälper våra kunder med system- och produktutveckling. Vårt mål är att hjälpa teknikföretagen i Norden med kapacitet och tekniska

Läs mer »

Business Analyst / Kravkonsult

Inducon är ett konsultföretag inom ingenjörstjänster och projekt. Vårt mål är att hjälpa teknikföretagen i Norden med kapacitet och tekniska specialister. Våra konsulter arbetar med

Läs mer »