Cloud / Back-end utvecklare

Inducon är ett konsultföretag och vi hjälper våra kunder med system- och produktutveckling. Vårt mål är att hjälpa teknikföretagen i Norden med kapacitet och tekniska specialister. Våra konsulter arbetar med produktutveckling och programvaruutveckling i en rad segment inom bl.a. industri, fordon, miljö- och medicinteknik. Vi söker nu fler engagerade och erfarna medarbetare som vara med på resan att bygga ett service- och kundorienterat konsultföretag. Till vårt kontor i Malmö söker vi nu en:

Back-end/moln utvecklare

Vi söker nu en back-end/moln utvecklare för anställning eller som underkonsult till Inducon i Malmö. Du kommer att arbeta huvudsakligen inom produkt- och systemutveckling.

Arbetsuppgifter

Du tar rollen som Back-end/moln utvecklare i projekt hos våra kunder. Du kommer ha möjlighet att arbeta med ledande teknikföretag i regionen.

Du har följande profil:

– Systemutvecklare mjukvara/arkitekt.

– Erfarenhet av bl.a. JavaScript, Java, Python.

– Erfarenhet av en av de större plattformsleverantörerna inom cloud och back-end utveckling.

– Meriterande med erfarenhet av Docker och Kubernetes.

Den du är idag

Du har 5-7 års erfarenhet av systemutveckling med molnlösningar och arkitektur. God erfarenhet av programmeringsspråk så som Python och Java. Som person tar du egna initiativ, är kreativ och driven. Du har ett stort tekniskt intresse för systemutveckling, och trivs med agilt arbetssätt där du får utveckla den senaste tekniken. Du kan kommunicera och presentera information, tankar och idéer team och andra parter.

Du behöver även ha goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift då våra kunder arbetar både i Sverige och internationellt.

Din ansökan

Ansök genom att skicka CV samt ett personligt brev till johan.nilsson@inducon.se

För mer information om befattningen eller Inducon välkommen att höra av dig till Johan på telefon +46 735 340 200.

Frontend utvecklare

Inducon är ett konsultföretag och vi hjälper våra kunder med system- och produktutveckling. Vårt mål är att hjälpa teknikföretagen i Norden med kapacitet och tekniska

Läs mer »

Business Analyst / Kravkonsult

Inducon är ett konsultföretag inom ingenjörstjänster och projekt. Vårt mål är att hjälpa teknikföretagen i Norden med kapacitet och tekniska specialister. Våra konsulter arbetar med

Läs mer »